9 noiembrie 2013

O aniversare ca sufletul minunat al Nicoletei

Despre o aniversare frumoasa iti amintesti nu doar peste o saptamana sau peste un an, ci tot restul vietii. Iar de aniversarea Nicoletei, care e trup si suflet pentru tot ce inseamna APCA, nu isi va aminti doar ea, ci, cu siguranta, toti cei care au planuit in mare secret doua saptamani intregi pentru o sarbatorire-surpriza. Chiar si acum, la ceva timp distanta, totul este intiparit la fel de proaspat in inimile noastre, asa cum speram ca este si in inima Nicoletei.

Cum a iesit totul? “A fost asa cum ne-am dorit, ca sufletul Nicoletei, minunat”, spune chiar una dintre mamicile din APCA Galati, Carmen Nimerincu. Nu au lipsit florile, baloanele, tortul, sampania, dar mai ales nu a lipsit emotia, si de o parte, si de cealalta. Daca Nicoleta a fost coplesita pana la lacrimi de o asa surpriza frumoasa din partea parintilor, atunci cei care au organizat au fost pur si simplu complesiti de emotia ei.
Mesajul parintilor
Asa cum se intampla de obicei in asociatie, Nicoleta reuseste sa-i mobilizeze pe toti. Iar implinirea celor 33 de ani a fost un alt prilej sa-i adune laolalta pe parinti, de data aceasta fara stirea ei. Intr-un final, o aniversare a devenit cel mai bun moment de marturisiri. Au fost momente care cu greu pot fi impartasite prin cuvinte, momente in care s-au amestecat sentimente puternice, iar mesajele pe care le redam mai jos sunt o marturie ca micul eveniment din Familia APCA i-a miscat pe toti.
Iata mesajul pe care Nicoleta l-a citit cu vocea tremuranda pe fotografia-colaj creata special pentru ea: “De ziua ta Nicoleta, o zi atat de speciala pentru tine, suntem onorati sa-ti transmitem cele mai calde ganduri, urari de sanatate, implinire, bucurii, succes in toate proiectele din sufletul tau minunat si multe vise realizate! Steaua ta ocrotitoare sa straluceasca mereu asupra ta, a celor dragi din inima ta, iar dragostea ce o daruiesti celor din jur sa-ti fie rasplatita din plin cu multa caldura si multumire sufleteasca! Un simplu "multumesc" nu este de ajuns pentru toate momentele deosebite pe care ni le-ai oferit, pentru emotiile de bucurie pe care ni le-ai daruit sau pentru zambetele atat de pure si sincere ale copiilor nostri! Cu mult drag, recunostinta si deosebit respect, la implinirea celor 33 de ani, Copiii impreuna cu Parintii din Familia APCA GL iti ureaza din toata inima: "La multi ani frumosi si binecuvantati!"
Mesajul aniversatei
Impresionata si uluita de surpriza neasteptata pe care i-au oferit-o parintii, Nicoleta le-a raspuns in stilul deosebit de miscator si mobilizator in acelasi timp. Mesajul pe care l-a postat si pe Facebook il transcriem si noi aici.
“Dragii mei parinti luptatori, nici nu va imaginati ce amintiri de nepretuit pastrez acum in suflet, pentru totdeauna!
Dragi parinti, sunt 2 ani in care am “crescut” odata cu voi, in care am simtit in acelasi timp deznadejdea din glasul de la celalalt capat al firului, cand v-ati facut curaj pentru prima data sa ma sunati… dar si speranta ce s-a nascut in sufletul vostru in timp ce ati inteles si ati invatat ca SE POATE. Am simit odata cu voi lacrimi de tristete necuprinsa, urmate apoi de bucuria fiecarui pas marunt facut si euforia unor porgrese la care poate inca nu aveati curajul sa visati pana mai ieri. Am avut si eu nevoie la randul meu si am simtit ce inseamna o mana de ajutor, umarul unui prieten drag pe care m-am putut sprijini atunci cand mi-a fost cel mai greu. Acest drum mi-a scos in cale oameni luminosi, deosebiti si minunati, pe care poate nu i-as fi cunoscut niciodata altfel. Am descoperit suflete calde in jurul meu, acolo poate unde nimeni nu a incercat sa caute si am castigat prieteni dragi pentru o viata… Am descoperit si invatat toate acestea alaturi de voi si de familiile noastre si, tot datorita acestui drum, pretuiesc acum infinit mai mult valori peste care trecem mult prea usor in zilele noastre, dar indispensabile pentru sufletul fiecaruia: Familia si Prietenia.”

Speram si noi ca aceasta poveste care se scrie de doi ani incoace, numita APCA Galati, unde Familia, Prietenia si copiii nostri speciali sunt personajele cele mai importante, va avea intotdeauna un mic-mare erou care sa ne dea imbold mereu sa depasim toate obstacolele. Iar acel erou speram sa fii in continuare tu, Nicoleta, pentru ca noi cu siguranta iti vom fi alaturi si de acum inainte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !