POVESTI CU COPII


DONEAZĂ ! AJUTORUL TĂU CONTEAZĂ !


Cunoaşte-i pe câţiva dintre copiii părinţilor înscrişi în asociaţia noastră,  află-le poveştile spuse de mamele lor şi vezi spre care dintre ei se poate îndrepta ajutorul tău cât de mic. Ai posibilitatea  să direcţionezi 2 la sută din impozitul anual pe venit către unul dintre ei, dar in acelasi timp si catre asociaţia noastră, pentru a-i sprijini pe ei şi pe toţi  ceilalţi, fără să alegi un copil anume.

Dacă nu îi poţi susţine financiar, atunci te poţi implica în campania 2% de anul acesta prin semnătura ta și poate ca voluntar. Noi oricum te aşteptăm la activităţile noastre ca să-i cunoşti şi personal pe copiii din asociație și de ce nu, să devii unul dintre terapeuții sau prietenii copiilor speciali din APCA Galați!Povestea lui Cosmin

Povestea lui Dănuţ Filip

Povestea Irinei Maria
"Irina Maria este un nume atât de frumos, la care ea însă nu raspunde. Un copil indiferent, într-o lume de multe ori indiferentă." (Liliana, mama Irinei)
 

Povestea lui Răzvan-Christian

Povestea lui Sebastian-Alexandru

Povestea lui Alexandru Mihai
Povestea lui Teo
“După începerea terapiei, Teo a înregistrat progrese evidente, astfel încât speranţa că putem recupera foarte repede a crescut de la lună la lună. Este un copil năzdrăvan, pentru că, asemenea cocoşului din povestea “Punguţa cu doi bani’’, a înghiţit programele din terapie, unul cate unul şi destul de rapid.” (Stanica, tatal lui Teo)

Povestea lui Andrei
"Eu sunt Andrei şi am aproape 8 ani. Este vârsta la care copiii normali vorbesc deja, se înţeleg cu cei din jur, merg la şcoală, se joacă… se bucură de copilarie. Mi-aş dori şi eu să pot..." (Atena, mama lui Andrei)

Povestea lui Robi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !