24 octombrie 2013

APCA angajeaza al 3-lea terapeut !

APCA - Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati , angajeaza al treilea terapeut , pe perioada nedeterminata, program fix de lucru, program part-time ( 4 ore pe zi SAU la alegere, DOAR SAMBATA in intervalul orar 8.30 - 16.30 ) .

Avand in vedere ca de la 1 octombrie 2013 este amenajata corespunzator si cea de-a doua sala pentru terapia copiilor cu TSA inscrisi in APCA Galati, sediul asociatiei reorganizandu-se la etajul 3 , in aceeasi insitutie ( Scoala Speciala „ C-tin Pufan”) , asociatia va avea si un al treilea terapeut angajat , pentru a putea suplimenta astfel numarul orelor de terapie ABA, de care beneficiaza copiii nostri.

Spatiul pentru desfasurararea terapiei este dotat cu materiale de cea mai buna calitate si extrem de diverse , specifice terapiilor de recuperare pentru copiii cu TSA ( terapia ABA, logopedie, terapii complementare pentru dezvoltarea psihomotrica etc) Asta pentru pentru ca ne dorim ca si calitatea sesiunilor de lucru sa fie una extrem de ridicata , in interesul copiilor nostri si totodata acest aspect sa reprezinte un sprijin real pentru parintii care nu-si permit achizitionarea acestora in mod individual. 

Asadar daca esti interesat sa faci parte din echipa noastra sau cunosti pe cineva dornic sa fie terapeut / psiholog la APCA , mai jos ai toate detaliile importante:

Pana la data de 1 noiembrie 2013 vă rugăm să ne trimiteţi un CV pe adresa de email:terapeut.galati@gmail.com. Dacă se poate, din CV trebuie să reiasă şi răspunsurile la următoarele întrebări:



1. Ce pregătire / facultate / cursuri de formare aveţi pe tehnici de recuperare în tulburările din spectru autist?

2. Ce experienţă anterioară aveţi în terapia ABA şi în alte terapii complementare şi care a fost rolul dvs. în recuperarea unui copil cu autism? Dacă sunteţi în situaţia în care nu aţi mai lucrat înainte cu un astfel de copil, mentionaţi pe scurt ce vă motivează să începeţi să lucraţi în viitor cu aceşti copii speciali?

3. Cu câţi copii cu autism aţi mai lucrat înainte? Specificaţi pe rând şi vârsta acestora.

4. Aţi mai lucrat sub supervizarea unui coordonator de programe? Dacă da, menţionaţi numele acestora (sau organizaţia din care fac parte) şi, în plus, dacă preferaţi sau nu, în viitor, să lucraţi sub aceeaşi coordonare.

5. Care este intervalul de timp pe care-l puteţi aloca acestei acitivităţi? Vă rugăm să specificaţi dacă sunteţti disponibili şi după ora 16.00, câte ore pe zi, zilele săptămânii etc.

6. Aţi mai lucrat în mediul de acasă al copilului , ca "shadow" (însoţitorul copilului la grădiniţă sau şcoala) sau intr-un centru specializat ? POvestiti-ne cate ceva despre experienta respectiva.

7. Care sunt asteparile dvs personale legate de aceasta activitate ?

            In speranta unei bune si cat mai constructive colaborari, 
                                        va multumim .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !