11 martie 2014

”Lecții despre autism” - cursuri gratuite pentru parinti

Primavara a inceput la APCA in cel mai frumos mod cu putinta: un proiect extrem de util si de un real ajutor tuturor celor care au beneficiat de el.

Astfel, am avut onoarea si bucuria de a fi parteneri si gazde, in cadrul proiectului national " LECTII DESPRE AUTISM" - initiat de Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism - AITA- ( Bucuresti) si desfasurat cu sprijinul sponsorului Raiffeisen Bank, venit in sprijinul parintilor copiilor cu autism, cursurile fiind GRATUITE pentru toti cei prezenti. 


Specialistii AITA : Daniela Martinescu si Andreea Matauan, psihologi cu experienta in terapia si recuperarea copiilor cu autism, pe parcursul a 2 zile la Galati, vineri 28 februarie si sambata - 01 Martie , ne-au "predat" informatii extrem de pretioase, imbinand teoria foarte bine structurata, cu exemple concrete si exercitii practice , astfel incat la finalul celor 2 zile am acumulat cu totii cunostinte importante, care speram sa aduca odata cu ele ,cat mai multe progrese frumoase copiilor nostri SPECIALI. 

Ne-am bucurat nespus si pentru cei 5 parinti norocosi ai tombolei organizate la sfarsitul cursurilor, parinti care au fost fericitii castigatori a 5 Seturi de materiale ABA " Edurelle" , care cu sguranta le vor fi de mare ajutor in terapia micutilor lor. 

Le multumim inca o data pertenerilor nostri dragi de la AITA, pentru aceasta initiativa venita in sprijinul nostru, al parintilor copiilor cu TSA , dar si colaboratorilor nostri fideli de la Scoala Speciala " Constantin Pufan" care ne-au fost din nou alaturi in organizarea cu succes a acestor cursuri.

Si nu in ultimul rand FELICITARI intregiii echipe APCA Galati, o ECHIPA ADEVARATA, care inca o data s-a mobilizat exemplar pentru REUSITA DEPLINA a acestui important proiect.

"Autismul este RECUPERABIL - Hai sa luptam IMPREUNA !"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !