17 iunie 2013

APCA angajeaza terapeuti !

APCA - Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati , angajeaza 2 terapeuti /specialisti / psihologi , pe perioada nedeterminata, program fix de lucru, de luni pana vineri la sediul asociatiei ( Sc. " C-tin Pufan", et 2 - langa Lic Metalurgic). 

Cu ajutorul acestora ne propunem sa acoperim intervalul 8.00 - 19.00 in fiecare zi a saptamanii, cu ore de terapie ABA GRATUITE pentru copiii cu TSA inscrisi in APCA Galati. Totodata , am pregatit si spatiul pentru desfasurararea terapiei, materiale de cea mai buna calitate si extrem de dverse , specifice terapiilor de recuperare . Asta pentru pentru ca ne dorim ca si calitatea sesiunilor de lucru sa fie una extrem de ridicata , in interesul copiilor nostri si totodata acest aspect sa reprezinte un sprijin real pentru parintii care nu-si permit achizitionarea acestora in mod individual. 

Viziunea asociatiei noastre este centrata pe SPRIJIN, asadar ne propunem ca toate activitatile de care beneficiaza parintii si copiii inscrisi in APCA sa fie GRATUITE,  toate acestea fiind posibile gratie  eforturilor constante pe care le facem IMPREUNA, parinti speciali din APCA, voluntari inimosi si nu in ultimul rand, oameni deosebiti care ne sprijina de mai bine de 1 an si jumatate de cand ne-am inceput activitatea. 

Astfel, orele gratuite de terapie ABA pe care le vom incepe la APCA incepand cu luna iunie 2013, vor veni in completarea celorlaltor activitati tot gratuite, de care beficiaza copiii nostri, respectiv : 


  • Terapia 3 C ( luni-miercuri-vineri), 
  • Inot (  joi ), 
  • Terapia asistata de animale ( marti )
  • Grupuri de socializare -  in fiecare luna, 
  • Grupuri de suport pentru parinti, cu programare ( sambata)
  • Terapie prin joc si miscare, alaturi de voluntarii APCA ( in vacanta),
  • Cursuri pentru parinti , periodic
  • SI extrem de important , pe langa toate acesre activitati , am oferit un alt punct important de SPRIJIN pentru parintii din APCA : posibilitatea colectarii de fonduri pentru terapiile de recuperare desfasurate si acasa, cu ajutorul prevederii 2 %, prin intermediul asociatiei.

      

  Asadar daca esti interesat sa faci parte din echipa noastra sau cunosti pe cineva dornic sa fie terapeut / psiholog la APCA , mai jos ai toate detaliile importante:

Pana la data de 25 iunie 2013 vă rugăm să ne trimiteţi un CV pe adresa de email:terapeut.galati@gmail.comDacă se poate, din CV trebuie să reiasă şi răspunsurile la următoarele întrebări:


1. Ce pregătire / facultate / cursuri de formare aveţi pe tehnici de recuperare în tulburările din spectru autist?

2. Ce experienţă anterioară aveţi în terapia ABA şi în alte terapii complementare şi care a fost rolul dvs. în recuperarea unui copil cu autism? Dacă sunteţi în situaţia în care nu aţi mai lucrat înainte cu un astfel de copil, mentionaţi pe scurt ce vă motivează să începeţi să lucraţi în viitor cu aceşti copii speciali?

3. Cu câţi copii cu autism aţi mai lucrat înainte? Specificaţi pe rând şi vârsta acestora.

4. Aţi mai lucrat sub supervizarea unui coordonator de programe? Dacă da, menţionaţi numele acestora (sau organizaţia din care fac parte) şi, în plus, dacă preferaţi sau nu, în viitor, să lucraţi sub aceeaşi coordonare.

5. Care este intervalul de timp pe care-l puteţi aloca acestei acitivităţi? Vă rugăm să specificaţi dacă sunteţti disponibili şi după ora 16.00, câte ore pe zi, zilele săptămânii etc.

6. Aţi mai lucrat în mediul de acasă al copilului , ca "shadow" (însoţitorul copilului la grădiniţă sau şcoala) sau intr-un centru specializat ? POvestiti-ne cate ceva despre experienta respectiva.

7. Care sunt asteparile dvs personale legate de aceasta activitate ?         In speranta unei bune si cat mai constructive colaborari,            
               va multumim .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !