29 octombrie 2012

"Picaturi de suflet"

Asociatia a finalizat cu succes un proiect deosebit, aflat la prima editie si intitulat sugestiv "Picaturi de suflet". Cu  sprijinul reprezentantilor din Directia Generala a Finantelor Publice Galati carora le multumim in mod deosebit, in perioada 23 - 26 octombrie 2012 a avut loc in incinta DGFP Galati, o prima expozitie cu lucrarile realizate de catre copiii si parintii din asociatie, in atelierele de art-terapie din cadrul asociatei.
   
Scopul principal al expozitiei a fost informarea si constientizarea opiniei publice si a autoritatilor locale cu privire la impactul autismului asupra societatii civile, crearea unor punti de legatura intre asociatie si comunitatea locala prin impartirea de pliante, precum si colectarea unor eventuale donatii in schimbul lucrarilor expuse. Acestea vor fi folosite in scopul achizitionarii de materiale necesare in ateliere de art-terapie, desfasurate in cadrul asociatiei de catre copiii cu TSA (Tulburari din Spectrul Autist) si parintii acestora, precum si a altor materiale didactice necesare in terapia de recuperare a acestor copii.

Aceasta expozitie a fost posibila si datorita faptului ca, prin intermediul si in cadrul asociatiei, s-a creat un colectiv bine inchegat de parinti dornici sa se implice si sa activeze in favoarea si spre binele copiilor lor. Multumim Dana, Ana, Mery, Anca, Mariana, Cristina si tuturor celor care au contribuit la realizarea cu succes a acestui proiect.

Vom continua aceasta expozitie si cu o a doua editie, la inceputul lunii decembrie 2012, in aceeasi locatie (in incinta  Directiei Generale a Finantelor Publice Galati ) si undea va asteptam cu alte minunate lucrari, adevarate picaturi de suflet... Cateva mostre, in imaginile de mai jos.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !