17 octombrie 2013

“Toti copiii sunt FASTRACKIDS!”

Așa cum ați aflat și de pe pagina noastră de Facebook, APCA – Asociația de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism Galați, în colaborare și cu sprijinul echipei minunate de la FasTracKids Galați, lansează un proiect educațional deosebit de important pentru copiii cu TSA din asociația noastră. Noi și partenerii noștri am intitulat proiectul “Toti copiii sunt FASTRACKIDS!”

Incepând din noiembrie, în primele două săptămâni din lunile următoare, zilnic, toți copiii speciali din APCA Galați vor beneficia GRATUIT de modulele extraordinare ale FasTracKids! Grupele vor fi formate din cate 6 copii, astfel încât rezultatele să fie notabile în evoluția fiecărui copil în parte.

In condițiile în care, din păcate, copiii cu TSA sunt marginalizați pe nedrept în diverse situații, primirea lor cu brațele deschise într-un mediu cu standarde atât de înalte înseamnă foarte mult pentru noi! Să fim ajutați necondiționat de către întreaga echipă FasTracKids, unde am găsit oameni cu totul și cu totul deosebiți, dornici să-i cunoască și să-i ajute pe copiii din asociația noastră, reprezintă, pentru noi, părinții, un sprijin binevenit! Mai mult decât atât, acest proiect înseamnă și un neprețuit sprijin moral, de care avem atâta nevoie în lupta cu autismul, căci, iată, simțim cu adevărat ca nu suntem singuri pe acest drum al nostru.

Prin specificitatea programului Fastrackids, copiii din APCA vor beneficia de activități cu totul și cu totul deosebite, pe care nu le-am fi putut simula nicaieri. Asta deoarece Fastrackids este un program de educație complementară care deține supremația mondială la această categorie. De aceea, nu ne îndoim că, după întâlnirile cu instructorii, copiii noștri speciali vor face pași importanți în procesul de recuperare și integrare.

In numele tuturor copiilor speciali din APCA Galați, îți mulțumim și ne înclinăm cu deosebit respect în fața ta, MINUNATĂ ECHIPĂ FASTRACKIDS GALAȚI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !