27 ianuarie 2014

DONEAZA - Ajutorul tau CONTEAZA!

Ne bucurăm să îi anunțăm pe susținătorii noștri fideli că demarăm campania anuală "DONEAZĂ - Ajutorul tău CONTEAZĂ!"! 
Vă invităm să îi cunoașteți (dacă nu îi știți deja) pe câțiva dintre cei peste peste 60 din asociația noastră, copii care formează în prezent marea noastră "familie" din Asociația de Sprijin pentru Părinti și Copiii cu Autism Galați. Spre ei se îndreaptă ajutorul dumneavoastră, lor le dați o șansă spre recuperarea prin terapiile pe care părinții nu și le permit financiar.

Astfel, cu ajutorul prevederii 2%, APCA oferă sprijin direct unui număr de 25 de copii, pentru susținerea terapiilor intensive de recuperare și în mediul de acasă, pe lângă toate celelalte proiecte aflate în derulare la sediul nostru sau ale colaboratorilor noștri, de care beneficiază toți cei peste 60  de copiii înscriși în organizația noastră. 

Astfel, cu ajutorul APCA si mai ales prin implicarea directa a parintilor celor 25 de copii, in campania 2% de anul trecut, acestia vor beneficia in 2014, de terapie intensiva, alaturi de echipe individuale de terapeuti  si in mediul de acasa al copilului. Pentru aceasta realizare , gandurile noastre de recunostinta se indreapta catre cei care,  anul trecut au ales sa directioneze 2 % , catre acest copii speciali din asociatia noastra .

Prin aceasta modalitate de SPRIJIN, iată că APCA va face încă un pas MARE înainte, suplimentând considerabil orele de terapie ABA de care beneficiază copiii la sediu, cu un număr important de ore și în mediul de acasă al copiilor, pentru a acoperi astfel nevoia unui ritm intensiv de lucru si a le mari sansele catre o recuperare cat mai completa.

Cunoaşte-i pe câţiva dintre copiii părinţilor înscrişi în asociaţia noastră,  află-le poveştile spuse de mamele lor şi vezi spre care dintre ei se poate îndrepta ajutorul tău cât de mic. Ai posibilitatea să direcţionezi 2 % din impozitul anual pe venit către unul dintre ei, dar in acelasi timp si catre asociaţia noastră, pentru a-i sprijini pe ei şi pe toţi  ceilalţi, fără să alegi un copil anume.

Dacă nu îi poţi susţine financiar, atunci te poţi implica în campania 2 % de anul acesta ca voluntar. Noi oricum te aşteptăm la activităţile noastre ca să-i cunoşti şi personal si de ce nu, devenind unul dintre terapeuții sau prietenii copiilor speciali din APCA Galați!

Află aici Povestea lui Robert !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !