6 martie 2014

APCA, partener oficial al Conferintei Nationale de Analiza Aplicata a Comportamentului – 2014

    Conferința Națională de Analiză Aplicată a Comportamentului – ediția a III-a, va avea loc in Bucuresti, în perioada 28 – 30 martie 2014, iar APCA Galați este unul dintre partenerii oficiali ai acestui important eveniment




    Organizatorii, Asociația de Terapie Comportamentală și Aplicată și Asociația Help Autism, împreună cu Universitatea ”Titu Maiorescu” Bucuresti, au anunțat că această a III-a ediție cuprinde o serie de noutăți importante. 

  Manifestarea, care aduce laolaltă specialiști din cele două domenii care interferează în cazul unui copil cu autism – sănătate și psihologie - va cuprinde și două zile de workshop-uri, pe lîngă conferința propriu-zisă. De asemenea, organizatorii au anunțat că vor prezenta în premieră detalii despre condițiile decontării unor servicii de sănătate prin pachetul de bază.

  Asa cum ne-au obișnuit și în anii trecuți, nume cunoscute dintre lectorii internaționali alături de cei mai renumiți specialiști români ce au ca domeniu de activitate Analiza Aplicată a Comportamentului (ABA) vor fi prezenți pentru a răspunde oricăror întrebari venite din partea publicului. 

  APCA Galați nu poate decât să se bucure că este partener al acestei manifestări recunoscute pentru înalta sa calitate, alături de alte organizații-partenere. Este al 3-lea an conscutiv când echipa APCA participâ la acest eveniment şi vă recomandăm să nu-l rataţi nici voi !


Toate detaliile despre program, parteneri și mod de desfășurare le puteți afla de pe site-ul manifestării, http://conferinta-aba.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !