19 martie 2013

APCA îi sprijină pe copiii cu autism şi pe părinţii lor

Dragi colaboratori şi susţinători, vrem să vă semnalăm o eventuală confuzie pe care aţi putea să o faceţi, în viitorul apropiat sau îndepărtat. Ne-aţi ajutat până acum şi suntem siguri că vreţi să vedeţi rezultatele sprijinului dvs. Credem că e datoria noastră să vă semnalăm să nu confundaţi APCA – Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi, cu o asociaţie înfiinţată de circa o săptămână, „Autism Galaţi”, căreia, de altfel, îi urmăm succes în tot ce şi-a propus.

De asemenea, dacă vreţi să ne susţineţi proiectele viitoare şi pe copiii din asociaţie direcţionând cei 2 la sută, v-am ruga să fiţi atenţi la completarea datelor din Formularele 200 sau 230, deoarece asociaţia nou-înfiinţată are cont deschis tot la Banca Transilvania, precum APCA.

Nu în ultimul rând, dar la fel de important: de aproape doi ani, adresa noastră de contact este autism.galati@gmail.com (alături de voluntar.galati@gmail.com şi terapeut.galati@gmail.com ), deşi noua asociaţie poartă denumirea „Autism Galaţi”. Vă semnalăm, încă o dată, că nu este vorba despre una şi aceeaşi asociaţie. Adresa blog-ului nostru rămâne, în continuare, http://autism-galati-apca.blogspot.ro/. De asemenea, ne găsiţi şi pe pagina noastră de Facebook, APCA – Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi.

V-am semnalat aceste aspecte deoarece ştim că ne cunoaşteţi realizările din ultimii aproape doi ani şi pentru că vrem să vă păstrăm colaboratori fideli în continuare. Vă invităm, să revedeţi, mai jos, câteva dintre evenimentele şi proiectele organizate de APCA – Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi, de-a lungul celor aproape doi ani de la înfiinţare.
-       Proiectul „Cluburile vesele”, derulat cu voluntari, pentru copiii cu autism
-       Grupuri de suport pentru părinţi
-       Spectacol caritabil pentru copiii cu autism, 2012.


Acestea sunt doar o parte dintre activităţile noastre. Vă mulţumim pentru încredere şi suport şi vă aşteptăm la toate celelalte proiecte ale noastre !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !