7 martie 2013

Un înger de băiat

“Sebastian-Alexandru este numele băieţelului nostru de 2 ani, pe care l-am aşteptat foarte mult. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru acest înger de copil care a reuşit să ne umple inimile şi casa de bucurie. Din păcate, în mai 2012 am descoperit că acest înger de copil are o întârziere în dezvoltarea limbajului cu elemente din spectru autist.

De atunci, viaţa noastră s-a schimbat foarte mult, iar noi facem tot ce se poate ca Sebastian-Alexandru să recupereze această întarziere, prin terapia ABA.

După cum cred că bine ştiţi, terapia necesită multe ore de lucru, materiale didactice şi terapie logopedică. Datorită orelor de terapie, am reuşit să comunicăm şi să facem progrese mici şi semnificative, iar pentru noi, cei din familie, este o bucurie. Sperăm ca bucuria noastră să nu se termine aici, când prograsele lui Sebi sunt încurajatoare. Speram ca tu să ne poţi ajuta, direcţionând cei 2 % din impozitul pe venit.”

Semnat: Mama lui Sebastian Alexandru

Dacă te decizi să îl susţii pe Sebastian Alexandru, poţi vira cei 2 la sută sau o sumă de bani în subcontul său, RO47 BTRL RONC RT00 G118 2216, deschis la Banca Transilvania sucursala Galaţi, de către Asociaţia de Sprijin pentru Părinţii şi Copiii cu Autism Galaţi (Cod de înregistrare fiscală: 29189030).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !