8 mai 2013

Urnele cu sperantele parintilor din APCA


Cu ceva ajutor de la oamenii cu inimă deschisă şi cu sprijin şi de la Cel de Sus (să nu uităm că ne aflăm, încă, în preajma sărbătorilor pascale), am reuşit să amplasăm urne pentru donaţii  în mai multe locuri din oraş.
Toţi părinţii din APCA Galaţi şi-au pus în urnele acestea speranţele pe care le poartă cu ei în permamenţă, speranţele că vor avea bani pentru ca micuţii lor să urmeze  terapia şi luna viitoare, speranţele că unii dintre cei mici le vor spune în sfârşit „mama” şi „tata”, speranţele că nu vor fi singuri în acest drum lung alături de copilul lor.

Dacă vrei şi îi poţi susţine pe copiii din asociaţie, găseşti urnele Asociaţiei de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi în următoarele locuri:

Metro Cash & Carry (unul dintre partenerii noştri fideli, de altfel)

Real HyperMarket (la „Intrare clienţi” )

Dunărea Mall (lângă scările rulante)

Restaurant Corso

Intenţionăm ca, din banii colectaţi în aceste urne, să plătim ore de terapie pentru copiii famililor din asociaţie. Astfel, micuţii ar urma să benefiecieze gratuit şi de terapie specială, alături de orele de înot, de terapie asistată de animale, de terapie prin joc şi mişcare alături de voluntari, de care beneficiază deja, tot gratuit.

 
Dacă nu reuşeşti să ajungi în aceste locuri, ai opţiunea donaţiei în cont sau cea a completării formularului pentru 2 la sută, cu datele noastre. Datele sunt cele de mai jos:

Asociaţia de Sprijin pentru Părinţii şi Copiii cu Autism Galaţi
Cod de înregistrare fiscală (C.I.F.): 29189030
Cont bancar: RO84 BTRL 0180 1205 G118 22XX - Banca Transilvania, sucursala Galaţi

AICI poţi citi poveştile câtorva dintre copii noştri.

AICI găseşti mai multe motive pentru care să donezi pentru un copil cu autism.

Îţi mulţumim! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !