12 decembrie 2012

"FII OM BUN - FII MOŞ CRĂCIUN" !

Şi TU poţi să-i ajuţi pe copiii cu autism din Galaţi, cu o simplă donaţie! Donaţiile le pot face în cele două puncte special amenajate în acest sens de către APCA.

Este vorba despre expoziţia cu lucrări realizate de părinţii, copiii şi voluntarii din Asociaţia de Sprijin pentru Parinţi şi Copiii cu Autism Galaţi, deschisă în aceste zile la sediul Direcţiei Finanţelor Publice. Expoziţia la care te aşteptăm cu drag mai poate fi văzută doar până vineri inclusiv, între orele 9,00 - 12,00.

De asemenea, îi poţi susţine pe aceşti copii donând orice sumă în urna amplasată în permanenţă la ieşirea din magazinul Metro Cash & Carry Galaţi.

Bineînţeles, avem la dispoziţie şi contul asociaţiei, în cazul în care eşti prea ocupat cu cumpărăturile de sărbători, şi nu ajungi în niciunul dintre aceste locuri:
Asociaţia de Sprijin pentru Părinţii şi Copiii cu Autism Galaţi
Cod de înregistrare fiscală (C.I.F.): 29189030
Cont bancar: RO84 BTRL 0180 1205 G118 22XX - Banca Transilvania, sucursala Galaţi.
Dincolo de sprijinul financiar de care avem nevoie pentru ca micuţii noştri să beneficieze de terapii adecvate, pentru noi, părinţii "copiilor speciali", conteză orice sprijin, de orice natură. Orice idee sau acţiune colectivă va aduce magia sărbătorilor în inimile noastre. Iar dacă TU poţi "împacheta" într-un dar toate astea, nu ezita să ne contactezi. (vezi secţiunea DESPRE MINE)

TU poţi să le faci un Crăciun mai luminos acestor copii deosebiţi!
Fii Moş Crăciun pentru copiii cu autism din oraşul tău! Îţi mulţumim oricum, chiar şi pentru simpla direcţionare a acestui mesaj de suflet!


         
                                                                                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !