28 februarie 2013

Povestea Irinei


Irina Maria este un nume atât de frumos, la care ea însă nu raspunde. Un copil indiferent, într-o lume de multe ori indiferentă. S-a născut cu Sindrom Down şi ulterior a fost diagnosticată şi cu elemente din spectrul autist, ceea ce face ca recuperarea să fie extrem de anevoioasă. Terapia ABA e singura care a dat roade, după doi ani de alte încercari. Face progrese lente şi le uită repede. Programul de recuperare trebuie susţinut cu număr mare de ore şi cu un efort financiar deosebit, întrucât la 4 ani şi jumătate nu ştie ce înseamnă nimic din ceea ce o înconjoară.

Ajut-o să se schimbe, ajut-o să înveţe, să fie prezentă la tot ce e în jur, să înveţe să se joace, să se bucure de prezenţa celor care o îndrăgesc, să înlăture dependenţa de toţi cei din jur!
Stiu că faci un efort şi pentru asta îţi mulţumesc!

Semnat: mama Irinei Maria

Donează 2% din impozitul plătit pe anul 2012 sau o sumă de bani, în contul RO71 BTRL RONC RT00 G118 220A. Ajutorul tău contează pentru a oferi Irinei Maria o şansă la normalitate.

Pentru alte informaţii sau pentru a lua legătura cu familia sa, vă rugăm să contactaţi Asociaţia APCA, la autism.galati@gmail.com sau la telefon 0752.675.454 (președinte APCA, Nicoleta Lupoae).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TE RUGĂM SĂ NE SPUI OPINIA TA !